Dvorní hostina na venkově
Koncert spojený s nezapomenutelným gastronomickým zážitkem v úžasných prostorách zámku v Písečném nad Dyjí
Popis akce
Snoubení pokrmů s víny pod dohledem zkušeného znalce vína, netradiční menu sestavené vyhlášeným šéfkuchařem a dobový tanec s hudbou ve stylové interpretaci.
Program
Předkrmová zahradní paleta
domácí kachní paštika
pesto z červené řepy, dýňový olej
Humus, pražené oříšky
Krémový tataráček
Siven na kyselo, mrkvová pěna
Rybí předkrmový talíř
Marinovaný losos, kozí sýr, chřest, limetkový kaviár
Smažená rybí kroketa, cibulová majonéza, květák
Filety ze sivena od Kolářů
Tarhoňa s medvědím česnekem, smetanová zelenina
Polévka
Cibulové kapučíno
Masový předkrmový talíř
Trhané srnčí, lívanec, povidla, perník
Srnčí hřbet, dýňová caponata, brusinky
Bůček, kyselá okurka, hoisin omáčka
Krémové kroupeto, škvarky s houbami
Hlavní chod
Rolka z pravé svíčkové, batátové pyré, restovaná zelenina, koňaková omáčka
Desert
Čokoládový ganache s Amarettem, mango-mučenkový krém, ovoce a ovocný sorbet
Prémiová vína znojemských vinařů páruje s pokrmy předseda VOC Znojmo František Koudela.